CHEF’S CULINAIR MENU

Het Chef’s menu bestaat uit 6, 7 of 8 kleine luxe gerechtjes. Geserveerd over de hele avond.
Deze gerechtjes kunnen uit de hand of met een klein bestekje gegeten wordenZo hou je de setting van een borrel maar heb je toch een goed verzorgd en luxe diner.

Vanaf 25 personen.

GERECHTEN SELECTIE CHEF’S MENU

Tartelette met een salade van Noorse garnalen.

Tonijn tatakiwakame · wasabi mayonaise · ponzu dressing.

Tartaar van dorade 
gedroogde tomaat · rettich · basilicum mayonaise · dressing van tigermilk.

Steak tartaar 
eidooier crème.

Taco met rundvlees · koriander mayonaise · avocado.

Indiase dahl Linzen en zoete aardappel · naanbrood · munt yoghurt dip.

Rundersukade 
zuurkool stamppotje.

Zalm 
groene kruidensaus.

Buikspek gamba’s.

Ossenhaasje
 jus.

Dessert
 iets zoets van de chef.

 

Heeft er iemand een speciaal dieet? Hier houden wij rekening mee mits aangegeven.

CONTACT MET ONS

Vul hieronder uw gegevens in en klik op “Verstuur”

12 + 6 =

Adres

Strandboulevard West 16
3841 CS Harderwijk

U kunt weer parkeren voor de deur!

Openingstijden

Woensdag t/m zondag vanaf 10.30 uur

Iets te vieren buiten onze openingstijden? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Kerst

Kom dineren in kerstsferen op 23 & 24 december.
25 & 26 december zijn wij gesloten.