
PROEVERIJ
Geen zin om te kiezen? Ga voor een proeverij en laat ons de tafel vullen met een variatie van onze lekkerste gerechten.
Het delen van de gerechten zorgt gelijk voor een relaxte en ontspannen sfeer aan tafel.
IN DE MAANDEN JULI & AUGUSTUS NEMEN WIJ GEEN GROTE GROEPEN AAN.
Vanaf 10 personen.
MENU APRIL – NOVEMBER ’25
BREEKBROOD aïoli · pesto · heksenkaas · kruidenboter.
CARPACCIO Oude gracht kaas · pompoen pitten · truffelmayonaise · rucola.
Dag soepje In een feestelijk glaasje.
TATAKI VAN TONIJN wakame · wasabi mayonaise · ponzu dressing
ZALM groene kruidensaus
SPARERIBS BBQ-saus.
KIP IN EEN PANNETJE met bospaddenstoelensaus.
VARKENSHAAS satésaus.
VEGA INDIASE DAHL van linzen en zoete aardappel · naanbrood · yoghurt munt dip.
VERSE FRIETEN mayonaise.
FRISSE SALADE.
DESSERT van de chef.

Heeft er iemand een speciaal dieet? Hier houden wij rekening mee mits op tijd aangegeven.
CONTACT MET ONS
Vul hieronder uw gegevens in en klik op “Verstuur”