Selecteer een pagina

CHEF’S PRIVATE DINING

Het Chef’s menu bestaat uit een heerlijke selectie van 6, 7 of 8 kleine luxe gerechtjes. Geserveerd over de hele avond.
Deze gerechtjes kunnen uit de hand of met een klein bestekje gegeten worden. Zo hou je de setting van een borrel maar heb je toch een goed verzorgd en luxe diner.
IN DE MAANDEN JULI & AUGUSTUS VERZORGEN WIJ GEEN GROTE GROEPEN.

Vanaf 25 personen.

GERECHTEN SELECTIE APRIL – NOVEMBER ’25 

DAGSOEPJE
in een feestelijk glaasje


SALADE VAN KNOLSELDERIJ
bleekselderij · gedroogde tomaat · zoetzure rode ui · basilicum mayo · cornichons


TONIJN TATAKI
wakame · wasabi mayonaise · ponzu dressing

 

TARTAAR VAN DORADE
gedroogde tomaat · rettich · basilicum mayonaise · dressing van tigermilk

 

STEAK TARTAAR
Eidooier crème

 

TACO
gestoofd rundvlees · koriander mayonaise · avocado

 

INDIASE DAHL
vegetarische stoof van linzen en zoete aardappel · naanbrood · munt yoghurt dip

 

ZALM
groene kruidensaus

 

BUIKSPEK
gamba’s

 

OSSENHAASJE
rode wijn jus

 

DESSERT
iets zoets van de chef

Heeft er iemand een speciaal dieet? Hier houden wij rekening mee mits aangegeven.

CONTACT MET ONS

Vul hieronder uw gegevens in en klik op “Verstuur”

7 + 3 =

Adres

Strandboulevard West 16
3841 CS Harderwijk

Parkeren

1 november tot 1 april: parkeren voor de deur op P5
1 april tot 1 november: parkeren op P6

info@restaurant-de-admiraal.nl

Openingstijden

Woensdag t/m zondag vanaf 10.30 uur

Vanaf 21 april iedere dag geopend.

Iets te vieren buiten onze openingstijden? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!