
CHEF’S PRIVATE DINING
Het Chef’s menu bestaat uit een heerlijke selectie van 6, 7 of 8 kleine luxe gerechtjes. Geserveerd over de hele avond.
Deze gerechtjes kunnen uit de hand of met een klein bestekje gegeten worden. Zo hou je de setting van een borrel maar heb je toch een goed verzorgd en luxe diner.
IN DE MAANDEN JULI & AUGUSTUS VERZORGEN WIJ GEEN GROTE GROEPEN.
Vanaf 25 personen.
GERECHTEN SELECTIE APRIL – NOVEMBER ’25
DAGSOEPJE
in een feestelijk glaasje
SALADE VAN KNOLSELDERIJ
bleekselderij · gedroogde tomaat · zoetzure rode ui · basilicum mayo · cornichons
TONIJN TATAKI
wakame · wasabi mayonaise · ponzu dressing
TARTAAR VAN DORADE
gedroogde tomaat · rettich · basilicum mayonaise · dressing van tigermilk
STEAK TARTAAR
Eidooier crème
TACO
gestoofd rundvlees · koriander mayonaise · avocado
INDIASE DAHL
vegetarische stoof van linzen en zoete aardappel · naanbrood · munt yoghurt dip
ZALM
groene kruidensaus
BUIKSPEK
gamba’s
OSSENHAASJE
rode wijn jus
DESSERT
iets zoets van de chef

Heeft er iemand een speciaal dieet? Hier houden wij rekening mee mits aangegeven.
CONTACT MET ONS
Vul hieronder uw gegevens in en klik op “Verstuur”
Adres
Strandboulevard West 16
3841 CS Harderwijk
Parkeren
1 november tot 1 april: parkeren voor de deur op P5
1 april tot 1 november: parkeren op P6
info@restaurant-de-admiraal.nl
Openingstijden
Woensdag t/m zondag vanaf 10.30 uur
Vanaf 21 april iedere dag geopend.
Iets te vieren buiten onze openingstijden? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!