CHEF’S CULINAIR MENU
Het Chef’s menu bestaat uit 6, 7 of 8 kleine luxe gerechtjes.
Deze gerechtjes kunnen uit de hand of met een klein bestekje gegeten worden. Zo hou je de setting van een borrel maar heb je toch een goed verzorgd en luxe diner.
Vanaf 30 personen.
Chef’s culinair menu gerechten:
Tartelette met een salade van Noorse garnalen.
Tonijn tataki wakame · wasabi mayonaise · ponzu dressing.
Tartaar van dorade gedroogde tomaat · rettich · basilicum mayonaise · dressing van tigermilk.
Steak tartaar eidooier crème.
Taco met rundvlees · koriander mayonaise · avocado.
Indiase dahl Linzen en zoete aardappel · naanbrood · munt yoghurt dip.
Rundersukade zuurkool stamppotje.
Zalm groene kruidensaus.
Buikspek gamba’s.
Ossenhaasje jus.
Dessert iets zoets van de chef.
Heeft er iemand een speciaal dieet? Hier houden wij rekening mee mits op tijd aangegeven.
Neem contact met ons op
Vul hieronder uw gegevens in en klik op “Verstuur”
Adres
Strandboulevard West 16
3841 CS Harderwijk
Openingstijden
Woensdag t/m zondag vanaf 10.30 uur
Iets te vieren buiten onze openingstijden? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!
Kerst
Kom dineren in kerstsferen op 23 & 24 december.
25 & 26 december zijn wij gesloten.