Selecteer een pagina

CHEF’S CULINAIR MENU

Het Chef’s menu bestaat uit 6, 7 of 8 kleine luxe gerechtjes.
Deze gerechtjes kunnen uit de hand of met een klein bestekje gegeten worden. Zo hou je de setting van een borrel maar heb je toch een goed verzorgd en luxe diner.

Vanaf 30 personen.

Chef’s culinair menu gerechten:

Tartelette met een salade van Noorse garnalen.

Tonijn tatakiwakame · wasabi mayonaise · ponzu dressing.

Tartaar van dorade 
gedroogde tomaat · rettich · basilicum mayonaise · dressing van tigermilk.

Steak tartaar 
eidooier crème.

Taco met rundvlees · koriander mayonaise · avocado.

Indiase dahl Linzen en zoete aardappel · naanbrood · munt yoghurt dip.

Rundersukade 
zuurkool stamppotje.

Zalm 
groene kruidensaus.

Buikspek gamba’s.

Ossenhaasje
 jus.

Dessert
 iets zoets van de chef.

 

Heeft er iemand een speciaal dieet? Hier houden wij rekening mee mits op tijd aangegeven.

Neem contact met ons op

Vul hieronder uw gegevens in en klik op “Verstuur”

1 + 10 =

Adres

Strandboulevard West 16
3841 CS Harderwijk

Openingstijden

Woensdag t/m zondag vanaf 10.30 uur

Iets te vieren buiten onze openingstijden? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Kerst

Kom dineren in kerstsferen op 23 & 24 december.
25 & 26 december zijn wij gesloten.